http://ari-magazin.com/resimler/banner/tuerkiyemfm.jpg

Türkce
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Ayşe Sökülmez’e Başkonsolos Hidayet Eris desteği

Ayşe Sökülmez’e Başkonsolos Hidayet  Eris desteği

Münih Başkonsolosu Hidayet Eriş, kendisini makamında ziyaret eden Münih yakınlarındaki Freising’de SPD’den İlçe meclisine aday gösterilen Ayşe Sökülmez’e destek sözü verdi. 

ARI / Münih / Ahmet İNCEL 

16 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde SPD’den Freising ilçe meclisine aday gösterilen Ayşe Sökülmez, Münih Başkonsolosu Hidayet Eriş’i makamında ziyaret etti. Başkonsolos Eriş’ten destek isteyen Ayşe Sökülmez ilçe meclisi için 20. sıradan aday gösterilmesinin yanı sıra, Langenbach belediye meclisi için de 6. sıradan aday gösterildi. Söylemez’in adaylığından çok memnun olduklarını açıklayan Eriş “Türk kökenli adayların Almanya politikasında aktif görevler alıp, değişik partilerden aday olmaları bizleri çok sevindirmektedir. Tabii ki tüm bu Türk kökenli adaylarımızı can-ı gönülden destekliyoruz. Bu adaylarımızın seçilmelerinde tercihli oyların rolünü çok önemli olduğunu biliyoruz ve bu nedenle yerel seçimlerde oy kullanabilen tüm yurttaşlarımızın tercihli oylarıyla bu adaylarımızı desteklemelerini diliyoruz” dedi.   

Üç çocuk annesi Ayşe Sökülmez  “bizim sorunlarımızı tam olarak  biz anlarız. Özellikle eğitim konularındaki sorunlarımızı kendi çocuklarım nedeniyle çok iyi biliyorum. Sürekli yakınmak yerine bu bize özel sorunların çözümüne katkıda bulunmak için politikaya atıldım ve Freising ve civarındaki yurttaşlarımızdan destek bekliyorum” dedi.  

Facebook`ta Paylaş
ari-magazin.Com