http://ari-magazin.com/resimler/banner/tuerkiyemfm.jpg

Almanca
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Beiträge

Artvin Milletvekili Kışla, Münih`deydi.

Ak Parti Artvin Milletvekili Sayın İsrafil Kışla, 11 Temmuz - 13 Temmuz tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı seçimleri bilgilendirme çalışmaları kapsamında Münih‘e geldi.

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Bavyera (UETD Bayern ) Yönetiminin davetlisi olarak Münih şehrinde vatandaşlarımızla hasbihal edip, seçim bilgilendirme çalışmalarına destek verirken, vatandandaşlarımızın istek ve önerilerini dinleyen Kışla`ya, seçimlerle ilgili olarak özellikle randevu sistemi hakkındaki çekincelerin iletildiği gözlendi.

Ak Parti Milletvekili Kışla, Münih Başkonsolosluğu`na gerçekleştirdiği ziyarette, bölgemizin ve vatandaşlarımızın durumu hakkında bilgi aldı.

Milli Görüş Teşkilatı ve Müsiad tarafından verilen iftar davetlerine icabet eden Kışla, iftar sonrası yaptığı konuşmalarıyla, Türkiye‘de 2002 yılından beri  gerçekleştiren sessiz devrimlere dikkat çekti ve son 12 yıllk sürece ilişkin sosyo-ekonomik değerlendirmelerde bulundu.

Münih şehrindeki çeşitli  esnaf, STK ve ticari işletmelere  ziyaretler gerçekleştiren  Sayın Kışla , buralarda STK temsilcileri  ve  iş dünyası temsilcileri ile de görüş alışverişinde bulundu.

İsrafil Kışla , 12 Temmuz günü Münih şehir merkezinde yapılan Filistin’e destek yürüyüşüne de katılarak desteklerini sergiledi.

13-Temmuz günü, UETD Bavyera Gençlik Teşkilatı (UETD Youth Bayern) ile bir araya gelen Milletvekili, gençlere eğitimin önemi, STK çalışmlarının gerekliliği hakkında görüşlerini beyan etti. Gençlerin güncel ve başka konularla ilgili sorularını cevaplayan Kışla, gençlere, STK’larda faaliyet göstermeleri konusunda tavsiylerde bulunarak,  gençlik teşkilatının çalışmaları hakkında  bilgi aldı.

UETD Bavyera yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelen Kışla, devam eden seçim süreçleri hakkında bilgi aldı. Bavyera Türk  toplumunun durumu , sorunları ve geleceği ile ilgili görüş alış verişinde bulunurken , tavsiyelerini yönetim kurulu üylerine iletti.

Öte yandan ziyaretle alakalı bir değerlendirmede bulunan UETD Bayern Başkanı Mehmet Akkoç ise İsrafil Kışla`ya teşekkürlerini ileterek, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri konusunda vatandaşı bilgilendirme ve sandığa yönlendirme çalışmalarının Bavyera`nin dört bir yanında süratle devam ettiğini belirtti.

 

 

 

 

 

Facebook`ta Paylaş
ari-magazin.Com