http://ari-magazin.com/resimler/banner/tuerkiyemfm.jpg

Almanca
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

BATEYD Bavyera-Türk Engellilere Yardım Derneğinde seçim...

BATEYD Bavyera-Türk Engellilere Yardım Derneğinde seçim...

Yeni başkan Hüseyin Filiz: "Üyelerinin hepsi özverili ve değerli şahsiyetlerden oluşmuş, transparan ve dürüst çalışan BATEYD'in başkanı olmaktan gurur duyuyorum."

2010 yılında BATEYD'i kuran ve 3 yıl boyunca başkanlığını yapan Esin Tekige'den açıklama: " Bavyera Türk Engelliler Derneğini 2010 yılında kurdum. Açılış ve tanıtma toplantısını tam 98 seçkin şahsiyetin katıldığı Münih Eden otelinde yaptık. ARI Dergisi'ni de 1996 yılında kurmuştum ve bugünlere kadar sahibi ve şef redaktörü olarak yaşattım, yaşatıyorum... Gerek Alman ve gerek Türk toplumunda hepinizin takdir ettiği gibi ağırlığım ve hatırım var. İstedim ki bu dernek transparan ve dürüst bir dernek olsun. Bize sokaktaki insan bile hesap sorsun. Sana ne, seni ne ilgilendirir demeden izahatlarımızı yapalım.  Sponsorlardan para toplayıp, balo yapıp sonra da zarar ettik, biz bir yere para gönderemiyeceğiz durumu bizde yaşanmasın....Veee derneğimiz bugünlere kadar tertemiz ve etkili çalismalarıyla geldi. Birçok gazete haberlerimizi yaptı. Hepsine buradan teşekkür ediyorum. Bu son seçimimizde bir liste hazırladım. İstedim ki genç, dinamik ve taze kanla BATEYD yoluna devam etsin. Kişiliğini, doğruluğunu ve çalışmalarını takdir ettiğim Hüseyin Filiz'i başkanlığa aday gösterdim ve seçtik. Biz insan kullanmayız. Biz yiğidin hakkını yiğide veririz. Başkalarını çalıştırıp, şöhret kaymağını biz yemeyiz. İş bilenin, kılıç kuşananındır. Yeni yönetim kurulumuz:

Onursal ve kurucu başkan: Esin Tekige

Başkan: Hüseyin Filiz

2.Başkan: Orhan Kerim Sarı

Kasadar: Nuray Kayakiran

Protokol: Derya Scholz

Genelsekreter: Aslı Dibekoğlu

 ARI / Münih - 20.02.2014

---------------

 

BATEYD'in yeni başkanı Hüseyin Filiz kimdir ?

41 yasındadır. 10 yasında bir kızı var. Memleketi: Balıkesir. Okul ve Meslek eğitimi: Gymnasıum (Lise), Dipl.Kaufmann Gross und Aussenhandel, 1995 senesinden itibaren Federal Polis Teşkilatında (Bundespolizei)  görevli polistir. Branş: Sahte Pasaport ve İnsan Kaçakçılığı, Bilgi iletişim uzmanı

Facebook`ta Paylaş
ari-magazin.Com